Om os

Streetlife åbnede sommeren 2012, som seneste skud på stammen af Jakob og Kaspers projekter. 

Udover at Jakob hævder at han engang har arbejdet i en bar, er der ingen af os der har det store kendskab til detailbranchen og butiksdrift. Men vi synes begge to skateboarding og Streetlife var et sjovt segment med lidt vildere rammer end andre mærkevarebutikker.

Lyngby var et oplagt sted. På trods af de ellers mange butikker var der en helt tør plet med hensyn til skateboard og streetwear. Så da Jakob fik snuset sig frem til fallitboet efter lampebutikken La lumier tog det ikke ret lang tid at få startet forretningen Streetlife.

Nu otte år siden efter åbning lancere Streetlife sin nye visuelle hjemmeside, med formål at informere og vise hvad Streetlife kan byde på. 

Ydelser

Reparationer

Vi yder reparationer på løbehjul og skateboards.

412992_300117933416515_316445284_o.jpg
God service

Vi hos Streetlife bestræber os på at give den allerbedste service til vores kunder. Det gør vi ved at guide, og hjælpe kunden så meget som muligt, så vores kunder kommer hjem med det helt rigtige produkt. Samt se kunden i øjenhøjde, og forhåbentlig give kunden et smil på læben. 

Varesortiment

Vi udemærker os ved at have et stort udvalg af streetwear, jakker og sko, både til børn, juniorer og voksne. Derudover har vi mange forskellige skateboards, longboards, cruiser boards, decks, diaboloer, trick løbehjul og Heelys rullesko.

Tel:  30959833